dimecres, 5 de novembre del 2008

Els Dracs- Visca La Patum!

Els Dracs, capitanejats per la potent veu de Jordi Carreras, és un sextet de Molins de Rei que, amb un ressò important, va aconseguir vendre quantitat de discos amb la interpretació de grans èxits anglesos i nord-americans adaptats al català.

Els Dracs con la potente voz de Jordi Carreras, es un sexteto de Molins de Rei que, logro vender muchos discos interpretando grandes éxitos ingleses y norte-americanos adaptados al catalán.

Visca La Patum!
Et trobaré
Es ella (My Girl)
Visca l’amor (Vive l’amour)
Per baixar/ para bajar

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El dia 20 de gener del 2010, als 63 anys, ha mort en Vicenç Carós, el genial bateria dels Dracs. Actualment treballava a la Generalitat de Catalunya atenen les necessitats dels col·lectius més desafavorits. Passa la seva herència com a músic al seu fill gran. Cerqueu a internet amb el cognom Carós un impagable vídeo on podeu veure al Vicenç a la bateria tocant amb el seu fill, un guitarrista d'avantguarda a qui podeu trobar a les Illes Canàries. Treballo amb la seva esposa, la Teresa, un cor fort i valent com el del Vicenç. Manllevant l'Andrew Lloid Weber, ens ha deixat un músic i un patriota, i hem guanyat un àngel de la música. Vicenç, sempre tindràs un espai en el meu cor. Tindré cura que la Teresa mantingui el referent humà i genial que tan bé reflectíeu quan se us veia plegats. Ara més que mai, t'estimem. Adéu, àngel de la música. (Joan Manel)

Anònim ha dit...

El meu condol.

(Aquest link tampoc funciona)